Verhalen uit een ver verleden...

Het allerliefst schrijf ik verhalen over lang vervlogen tijden. Ik ben als archeoloog natuurlijk al de hele dag bezig met het verleden. Het is heel bijzonder om de spullen die mensen honderden of zelfs duizenden jaren geleden hebben achtergelaten aan te kunnen raken. Maar ik kan nooit meer vragen waarom ze iets deden, waarom ze iets maakten, of wat ze precies dachten. In mijn verhalen probeer ik daar - met de hulp van mijn hoofdpersonen! - toch achter te komen. Ieder verhaal is voor mij net zo'n grote verrassing als voor hen. Want van tevoren weet ik eigenlijk nooit wat er precies gaat gebeuren of wie ze allemaal tegenkomen. Dat maakt het schrijven voor mij een heel groot avontuur!

 

Tot nu toe heb ik vier boeken geschreven. Boeken waarin je allerlei plaatsen en voorwerpen tegenkomt die ook echt tijdens archeologische opgravingen gevonden zijn. In het uitklapmenu onder MEER WETEN vind je per boek meer informatie over de tijd waarin het verhaal zich afspeelt en de vondsten die erin voorkomen. Zomerwoud en Geestenkrijger zijn er al een tijdje. Zomerwoud is uitgegeven door The House of Books, Geestenkrijger is uitgegeven door Uitgeverij MoonMijn derde boek, Schaduw van de leeuw, is uitgegeven door Uitgeverij Leopold. Die uitgeverij ken je misschien wel van het boek De brief voor de koning van Tonke Dragt! Mijn vierde boek Brons is mijn eerste non-fictieboek, al staan er ook veel spannende verhalen in. Brons is uitgegeven door Fontaine Uitgevers.

 

Wist je trouwens dat Zomerwoud, Geestenkrijger en Schaduw van de leeuw ook speciaal voor kinderen met een leesbeperking als luisterboek zijn verschenen? Op superboek.nl kun je een fragment beluisteren en als je lid bent, kun je meteen het luisterboek bestellen!