top of page

Linda Dielemans

  • Instagram
  • LinkedIn

© KOOGO

Er is heel veel te vertellen!

Ik kom graag op bezoek bij jou in de klas. Ik neem een van mijn boeken mee (of meer natuurlijk!), en aan de hand van het verhaal vertel ik over de periode waarin het boek zich afspeelt. Ik neem voorwerpen mee die je van dichtbij mag bekijken en zelfs aanraken! Zo kun je pas echt goed zien hoe verschillend de jagers en de boeren waren, of hoe zwaar zo'n zwaard uit de bronstijd nou eigenlijk is. Het is helemaal mooi als je in de klas al eens iets hebt gehoord over de steentijd of de bronstijd. Dan wordt alles extra spannend...

Naast schoolbezoeken kan ik natuurlijk ook een lezing houden op andere locaties. Bijvoorbeeld in een museum, op congressen, in boekwinkels of in bibliotheken. Eigenlijk bijna overal! Neem voor boekingen of meer informatie contact op met de Schrijverscentrale.

© KOOGO

Lesbrieven

​​

Voor veel van mijn boeken zijn lesbrieven beschikbaar, zodat je ze gemakkelijk kunt gebruiken in de les. Klik op de logo's hieronder om ze te downloaden! Brons heeft er zelfs twee: een uitgebreide lesbrief van de uitgever (het rode logo), en een leuke lees-/leskaart van kinderboekenjuf.nl, waarmee je aan de hand van Brons over boeken kunt praten in de klas (het zwarte logo). Heb je nog wensen? Laat het me weten via het contactformulier!

Zomerwoud_def.jpg
Schaduw van de Leeuw oms.jpg
cover_822x1200.jpg
BRONS_cover.JPG

Tip!

Als er buitenruimte beschikbaar is, kan de voorlees- en vertelsessie worden aangevuld met bijvoorbeeld een workshop prehistorisch vuurmaken. Er komt dan iemand uitleggen en voordoen hoe dat in zijn werk gaat, en daarna mag je het ook zelf proberen! En het is moeilijker dan je denkt... Kijk voor meer informatie ook eens op de website van Springlevend Verleden!

bottom of page